Carturesti, Carturesti…

13 august 2006
Ideea este urmatoarea: marti 15 august , incepind cu ora 18.30 o sa fiu la libraria Carturesti , de pe Magheru, la lansarea volumului “Transformarea lui Marin Lake si alte povestiri”, o antologie realizata de Horia Nicola Ursu  pentru editura Tritonic.
Este o colectie de patru texte, dintre care unul imi apartine. Celelalte sint semnate de Jeff VanderMeer, Nicola Griffitth si K.J. Bishop. Toti trei sint laureatii din ultimii ani ai celor mai importante premii din lume pentru literatura fantastica si SF. Da, ma simt onorat ca am fost selectat intr-o asa companie si sper ca, in caz ca o sa cumparati/ primiti/ imprumutati cartea asta, sa nu va dezamageasca textul meu. Gata, o sa las modestia la o parte si o sa va promit citeva zeci de pagini de literatura buna si o poveste pe care nu o veti uita curind. In plus, garantez pentru textele lui VanderMeer (SUA), Griffitth (Anglia) si Bishop (Australia), in asa fel incit, chiar daca nu aveti incredere in scriitorii romani, macar pentru textele semnate de straini sa cautati cartea asta si, poate, dupa lectura textului meu, sa-mi cautati si volumul “Nopti albe, zile negre” ori sa va aplecati atentia spre literatura scrisa de autorii romani contemporani.
Mai multe detalii o sa gasiti pe blogul lui Horia care chiar acum se afla intr-o calatorie prin tara impreuna cu Michael si Jeff VanderMeer.
Cam asta e. Va astept la Carturesti .


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X