Testamentu’ lu’ Coman

6 iulie 2006
Sunt frustrat! Antologia in care ar fi trebuit sa apara “Testamentul de ciocolata” s-a dus pe copca. Gata! Pa! Nu apare. Bine, bine. Si eu ce dracu fac cu textul? Ma simt cam aiurea. Pentru ca m-am straduit sa termint textul la termen, mi-am neglijat prietenii, mi-am facut timpul liber tandari, iar acum imi dau seama ca am muncit degeaba. Ei, nu chiar degeaba, caci am un text. Extraordinar! Am un text. Si ce fac cu el? Hei! Cumpara cineva “Testamentul de ciocolata”? Vrea cineva un testament ? Ihi! Se inghesuie lumea. E coada la textele mele. O sa ma imbogatesc din asta, sigur ca da.
…Nu stiu pen’ce mama dracu’ scriu.
Nu, nu sint suparat pe nimeni, doar ca ma simt foarte aiurea. Ma simt frustrat si-mi vine sa injur. Ma simt ne-. Ma simt inutil, la fel ca textele mele. Si nu mai am chef de nimic. Nu mai am chef de testamente si nici de domnitza Cala , frumoasa de ea, femeia care si-o trage cu diavolul.
O sa ma asez linistit intr-un coltisor si o sa astept sa-mi treaca. Sa-mi treaca cheful de scris, atunci cind ma apuca. Ori sa-mi treaca sila asta si sa ma apuc de scris.


Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X